Gå direkt till innehåll Gå direkt till meny

Hållbart resande för ett av världens största rederier

Stena Line är ett av världens största färjerederier med verksamhet både inom frakt och inom resande.

Vårt samarbete med Stena Line sträcker sig långt tillbaka och omfattar idag både förvaltning och utveckling, primärt inom området samarbete och intranät baserat på Sharepoint/O365.

Bow Stena DanicaBow Stena Danica

Ett intränät för effektivare samarbeten, kommunikation och kunskapsspridning

Decerno i samarbete med Stena Rederis IT-avdelning utvecklat ett flertal intranät och applikationer i Sharepoint och O365 som används av anställda i flera olika länder, både på land och till sjöss. Fokus är att på ett enkelt sätt möjliggöra kommunikation, samarbete och kunskapsspridning inom koncernen. Decerno har också ansvar för underhåll och vidareutveckling av lösningar på uppdrag av interna kunder inom Stena-koncernen.

Stena Line Ferry - from Stena Line Media Library

Säljdriven webbplats för online bokning av biljetter

Vid sidan om detta så Decerno byggde Stena Lines första publika webb, denna var baserad på Sitecore under åren 2007 och 2008. Under år 2013 utvecklade Decerno också en helt ny webb baserad på Sitecore och fokus för den nya webben låg på en integrerad bokningslösning där möjligheter för personalisering och tilläggsförsäljning var prioriterat. Målet var att på ett enkelt sätt kunna berika säljbara artiklar som hytter, mat och aktiviteter med media som video, bild och text.

Utöver en publik webb har Decerno i samarbete med Stena IT utvecklat ett intranät i Sharepoint som används av anställda i flera olika länder, både på land och till sjöss. Fokus är att på ett enkelt sätt möjliggöra kommunikation, samarbete och kunskapsspridning inom koncernen.

Verkar det intressant? Jag berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa just dig.

Roger NorrlenRoger Norrlen

Roger Norrlén

Kundansvarig

Liknande kundcase

ÅklagareÅklagare

Åklagarmyndigheten

AxflowAxflow

Axflow

AlectaAlecta

Alecta

UppsalaUppsala

Uppsala bostadsförmedling

Could not find any posts

Vill du att vi hör av oss?

Please fill out