Gå direkt till innehåll Gå direkt till meny

Transport och logistik

Smartare verktyg för transport och logistik – mycket mer än bara att ta sig från A-B

Hur vi reser och hur våra varor transporteras påverkar inte bara samhället utan även klimatet. Vi tar fram skräddarsydda lösningar som effektiviserar transporter och där företag som transporterar varor eller personal kan spara både tid, pengar och minska vår klimatpåverkan.

LastbilschauförerLastbilschauförer

Vi vet att smartare planering av transporter eller personal kan vara en nyckel för att få bättre lönsamhet för logistik och transportbranschen. I dagens värld ser vi dessutom fler branscher som visar intresse för att bygga skräddarsydda system för multidimensionella planeringsverktyg, ett sådant kan vara ett system för ruttoptimering. Vi har lång erfarenhet av att ta fram systemlösningar för transport och logistikföretag.

Uppföljningen är minst lika viktig som själva planeringen, låt oss hjälpa er att visualisera er data för att stötta hela organisationen i det kommande arbetet att göra transporter mer lönsamma och minska klimatpåverkan med smartare system anpassade för just er verksamhet.

Har du frågor eller vill veta mer? Utifrån er organisations unika behov och utmaningar så tar jag gärna ett samtal om hur Decerno kan hjälpa er.

Josefina BergströmJosefina Bergström

Josefina Bergström

Kundansvarig

Kundcase inom transport och logistik

hemglass ruttoptimeringhemglass ruttoptimering

Hemglass

AlfaLavalAlfaLaval

Alfa Laval

VarningstriangelVarningstriangel

Trafikverket

Could not find any posts

Vill du att vi hör av oss?

Please fill out