Gå direkt till innehåll Gå direkt till meny

Lösning för hantering av stillastående fordon till Trafikverket

För Trafikverket har Decerno byggt ett system för hantering av ärenden för fordonsflytt.

VarningstriangelVarningstriangel

Decerno har utvecklat ett webbaserat verksamhetssystem för hantering av fordonsflyttärenden åt Trafikverket. Omhändertagande av stillastående fordon på vägarna är en viktig del i Trafikverkets myndighetsutövning, så att en säker och fungerande trafikmiljö kan upprätthållas. Systemet stödjer handläggningen under ärendets gång så att nödvändig åtgärd vidtas vid rätt tillfälle. Programmet innehåller även information och lagrum som gäller för ett visst flyttningsobjekt genom hela handläggningen.

Uppdraget handlar i huvudsak inte om teknik. För att lyckas måste vi förstå alla olika aktörers drivkrafter, hitta kreativa affärsmodeller för finansiering och knyta an till gemensamma hållbarhetsvärderingar. Samtidigt är det just tekniken som öppnar upp för denna typ av nya smarta lösningar. Med tekniken i vårt DNA och mer än 30 års erfarenhet av digitalisering har vi en samlade kunskap som ger goda möjligheter att vara med och skapa tjänster och produkter för ökad hållbarhet.

“Vill du digitalisera din verksamhet? Behöver du ett innovativt verksamhetssystem? Jag berättar gärna hur vi kan hjälpa dig.”

Patrik EngströmPatrik Engström

Patrik Engström

Kundansvarig

Liknade kundcase

Fastighetsbyrån – AI

LägenheterLägenheter

Fastighetsbyrån

flickaflicka

BUP Stockholm

Could not find any posts

Vill du att vi hör av oss?

Please fill out