Gå direkt till innehåll Gå direkt till meny

Återvinning

Träffsäker och smart logistik för återvinningsbolag

En cirkulär affärsmodell kräver givetvis högklassiska systemlösningar anpassade efter era behov. Vi hjälper er att effektivisera er återvinning genom digitalisering och automatisering.

Recycling waste and garbageRecycling waste and garbage

Vi känner alla till de viktiga klimatmålen som samtliga i samhället behöver förhålla sig till. Återvinningsbranschen gör ett fantastiskt arbete att sköta logistiken, affären och uppdraget att hantera de enorma mängder material som vi lämnar efter oss.

Det är en komplex och utmanade  värld att driva bolag inom återvinning, för att bli lönsam och hållbar måste alla processer vara noggrant och maximalt optimerade. Logistik och flöden behöver gå så nära maximal kapacitet som möjligt. Detta ställer höga krav på systemstöd anpassade för dessa krav. Vi har haft förmånen att utveckla skräddarsydda systemlösningar för Återvinning och renhållningsbranschen under lång tid. Vi vet vilka krav som måste lösas för att effektivisera logistiken och maximera utfallet av varje insats i branschens processer.

Låt oss börja med ett samtal, och se hur vi gemensamt kan bidra till det mer cirkulära samhället, genom ännu smartare och skräddarsydda system.

Kontakta mig om du har några frågor eller funderingar!

Jag berättar gärna mer om hur Decerno kan hjälpa dig utifrån din organisations unika behov och förutsättningar.

Viktor HellmanViktor Hellman

Viktor Hellman

Affärsområdeschef

Återvinning
Återvinning

Vill du att vi hör av oss?

Please fill out