Gå direkt till innehåll Gå direkt till meny

Enklare och roligare att träna

En inloggad webb och app för 500 000 medlemmar.

Träningspass på Friskis och SvettisTräningspass på Friskis och Svettis

Friskis&Svettis är har över en halv miljon medlemmar i Sverige uppdelat på drygt 110 ideella föreningar fördelade över hela landet. De har även ett 40-tal föreningar i Norge samt lokala föreningar i Danmark, Finland, Storbritannien, Belgien, Frankrike och Luxemburg.

Friskis webbplats är byggd på Sitecore. Det är en lösning där alla 150 föreningar har sin egen webbplats, varje förening med sin egen redaktörsorganisation. Att föreningarna varierar i storlek gör arbetet utmanande och spännande! Lösningen ska då fungera lika bra för de små föreningarna med hundratalet medlemmar som den gör för Stockholm med sina 100 000 medlemmar.

Främsta syftet med webbplatsen är att inspirera till träning! På webbplatsen finns även onlineträning, både för medlemmar och för de som ännu ej blivit medlem.

För medlemmarna har Decerno byggt Mitt Friskis. Ett inloggat läge för medlemmar där de kan planera sin träning, boka pass och följa upp träningsstatistik. Mitt Friskis finns både som mobilapp (Android och iOS) och som webbtjänst. Lösningen är byggd på React och .Net.

friskissvettis.se nominerades 2020 till bästa webbplats i IDG:s tävling top 100 inom kategorin Sport och Fritid.

Att arbeta för god hälsa och välbefinnande är ett viktigt mål i FNs agenda 2023 och vi på Decerno är glada att få vara med och påverka detta genom att digitalisera Friskis verksamhet. Friskis verksamhet är ideell och har som syfte att skapa träning som berör och ser till hela människan… Friskis är en värdestyrd organisation som jobbar aktivt med att skapa en inkluderande miljö som är för alla med målet att “bidra till ett mer hållbart samhälle och bättre folkhälsa genom att erbjuda lustfylld och lättillgänglig träning av hög kvalitet för alla”. Vi är glada att få vara med och bidra till detta.

Undrar du något?

Jag pratar gärna med er, både om ni har funderingar kring om vi kan hjälpa er med en specifik utmaning eller om ni bara vill ha en förutsättningslös diskussion kring era behov.

Fredrik LundinFredrik Lundin

Fredrik Lundin

Designchef

Friskis mobil app
Friskis mobil app

Fler kundcase

LägenheterLägenheter

Fastighetsbyrån

flickaflicka

BUP Stockholm

ÅklagareÅklagare

Åklagarmyndigheten

Could not find any posts

Vill du att vi hör av oss?

Please fill out