Gå direkt till innehåll Gå direkt till meny

Ruttoptimering

Öka er lönsamhet genom att hitta den mest effektiva vägen.

Åker dina montörer onödiga omvägar på väg till kunderna? Eller spenderar din äldrevårdspersonal mer tid i bilen än hos brukarna? Ruttoptimering kan vara lösningen på dessa verksamhetsproblem. Men ruttoptimering är väl en standardtjänst säger du kanske då. Inte för oss på Decerno. Vi hjälper dig att till fullo dra nytta av de fördelar som ruttoptimering kan ge för din verksamhet. Vi har erfarenheten som krävs och vi är duktiga.

BilBil

Nyttan med ruttoptimering

Ruttoptimering kan man se som en svart låda. Genom att skicka in rätt parametrar i lådan får man fram svaret som krävs för att uppnå den verksamhetsnytta du är ute efter. Men då krävs oftast en omgivande systemlösning som är anpassad efter verksamhetens behov och skapar nya möjligheter. Affärskritiska lösningar som hjälper dig att fatta bättre beslut är vår hemmaplan.

Effekten blir att du får gladare och mer effektiv personal som inte behöver spendera så mycket tid på vägarna. Du får gladare kunder som upplever er som mer effektiva än tidigare. Du får möjligheten att lättare och mer exakt beräkna kostnader, optimera personalstyrkan, och till och med att fatta bättre beslut. Det leder till ökade intäkter med bibehållen personalstyrka. Dessutom sparar man på miljön. Det kan man se exempel på hos flera av våra kunder. Se efter själv!

Vill du veta mer om GIS eller ruttoptimering?

Kontakta mig, jag gillar att prata geografiska IT-lösningar och lyssnar gärna på era utmaningar.

Henrik KarlssonHenrik Karlsson

Henrik Karlsson

Kundcase inom ruttoptimering och GIS

GAIA – Göteborgs Stad m.fl.

hemglass ruttoptimeringhemglass ruttoptimering

Hemglass

LedningskollenLedningskollen

Ledningskollen

Could not find any posts

Vill du att vi hör av oss?

Please fill out