Gå direkt till innehåll Gå direkt till meny

Tillverkande industri

Den svenska industrin är stark

En framgångsrik industri hänger med i teknikutvecklingen.

Vår långa tradition av tillverkning i Sverige har byggt stora delar av vårt lands framgång. Sverige fortsätter vara konkurrenskraftiga inom industrin men nu väntar nya spelregler och tekniksprång!

IngengörIngengör

På Decerno har vi sedan 1984 utvecklat specialiserade system helt skräddarsydda för industrin. Vi på Decerno tror på att alla branscher, även traditionella såsom industrin behöver ha moderna och säkra systemlösningar.

Det finns många nischade industribolag i Sverige, där industribolagen ofta tillverkar eller levererar skräddarsydda produkter på den globala marknaden.

Låt oss på Decerno säkerställa så att ni får skräddarsydda lösningar som är anpassade för er verksamhet, och er historia av framgångsrik företagsutveckling.

Vi har en lång tradition av att förvalta och vidareutveckla befintliga systemlösningar till moderna arbetsverktyg. Låt oss börja med en genomgång av vilka system ni har, så ska vi göra allt för att säkerställa så ni har rätt digital utrustning

I slutändan möjliggör skräddarsydda IT-system för basindustrin i Sverige en modern och effektiv hantering av produktionsprocesser, vilket stärker industrins konkurrenskraft och bidrar till en hållbar utveckling.

Är du nyfiken och vill veta mer? Jag diskuterar gärna era utmaningar för att se om det är något som Decerno kan hjälpa er med.

Carl ÖdmanCarl Ödman

Carl Ödman

Kundansvarig

Kundcase inom industribranschen

AxflowAxflow

Axflow

AlfaLavalAlfaLaval

Alfa Laval

Could not find any posts

Svetsar
Svetsar

Vill du att vi hör av oss?

Please fill out