Gå direkt till innehåll Gå direkt till meny

Upptäck kraften med högfartsutveckling i low-code!

Digitaliseringsansvarig eller verksamhetsutvecklare? Då tror vi att vårt kommande webinar kan vara något för dig!

Tisdagen den 7:maj kl 11:00, anmäl dig nu!

Det finns tillfällen när behovet är akut, det finns en hård deadline och systemlösningen måste tas fram snabbt. En annat vanligt scenario är att man vill göra en proof of concept för att se om tankar om hur ett system ska lösa ett problem fungerar eller ej. Low-Code har snabbt etablerats som en ny teknik på marknaden och blivit en möjliggörare för att klara av utmaningen med långa och kostsamma utvecklingsprojekt där tidsomfattningen är begränsad.
Varmt välkommen till att lyssna till vårat webinar den 7e Maj Kl. 11.00 – 12.00 där du lära dig grunderna i Low-code och vilka fördelar det skulle kunna innebära för din verksamhet!

Under webinaret går vi igenom:

  • Hur vi på Decerno utvärderade möjligheterna med Low-Code och val av teknisk plattform
  • Praktiska exempel på hur Decerno har använt Low-Code för att bygga tjänster och hur upplevelsen varit för kunden
  • Vilka möjligheter finns det kring AI inom Low Code?
  • Fördelarna och risker med att använda Low-Code för din organisation
  • Tips och råd när du ska välja Low-Code plattform och hur din organisation kan ta steget

Vad är low-code?

Low-code är en typ av utvecklingsmetod som gör det möjligt att skapa IT-system utan att skriva traditionell kod. Färdiga komponenter konfigureras efter specifika behov och kopplas samman till ett system. Det görs i drag-and-drop-verktyg, utan att någon kod behöver skrivas. Tiden från idé till färdig lösning kortas ned avsevärt, och lösningen kan prototypas fram av icke-programmerare.

Genom att använda en Low-Code-plattform kan företag utveckla nya IT-system applikationer snabbare och mer kostnadseffektivt än tidigare. Dessutom kan personer med lite eller utan programmeringskunskap vara med i utvecklinsprocessen och bistå med ökad innovationskraft.

Vill du att vi hör av oss?

Please fill out