Gå direkt till innehåll Gå direkt till meny

Nationellt ramavtal med Kammarkollegiet skapar nya möjligheter för Decerno

Decerno har tillsammans med IT-huset, Magello, B3 Consulting Group och Omegapoint tilldelats Kammarkollegiets ramavtal för Programvaror och Tjänster, Systemutveckling.

Detta ger nya affärsmöjligheter för Decerno i form av att samtliga myndigheter och högskolor samt majoriteten av Sveriges Regioner och kommuner har möjlighet att använda ramavtalet för konsulttjänster inom systemutveckling.

Tilldelningen av kontrakt sker enligt förnyad konkurrensutsättning och det gemensamma bolaget Bidmo Sourcing partners AB  som Decerno tillsammans med partners driver är en av 7 leverantörer som har möjlighet att tilldelas kontrakt på avtalet.

Kammarkollegiet uppskattar omsättningen på ramavtalet till totalt 2,6 miljarder SEK, exklusive moms, under dess löptid om 48 månader.

Det nationella ramavtalet omfattar programvaror och tjänster som används för systemutveckling och systemförvaltning, exempelvis utvecklingsprojekt av kundanpassad programvara, apputveckling, integrationstjänster, plattformstjänster och programvaror för systemutveckling. Samtliga kompetenser som bemannar IT- och IT-relaterade projekt under ett projekts livscykel omfattas, från behovsanalys till leverans och förvaltning. Leverans kan ske i form av uppdrag, resurskonsulter och agila team.

Decerno har sedan 1984 utvecklat skräddarsydda systemlösningar åt både privata och offentliga sektorn, med detta nya ramavtal ger det Decerno ökade möjligheter att fortsätta samarbeta med offentlig sektor kring systemutveckling.

“Vi är mycket stolta och glada över att vi tilldelas detta ramavtal tillsammans med våra branschkollegor i konsortiet och vi ser fram emot möjligheten att få stötta den offentliga sektorn på den fortsatta digitaliseringsresan, säger Rikard Linneroth, försäljningschef på Decerno.”

Rikard LinnerothRikard Linneroth

Rikard Linneroth

Försäljningschef

Vill du att vi hör av oss?

Please fill out