Gå direkt till innehåll Gå direkt till meny

AI och Machine Learning

Bli mer konkurrenskraftiga med AI och Machine Learning

AI-verktyg kan hjälpa till med allt fler av våra arbetsuppgifter. Tekniken integreras i fler och fler av våra dagliga verktyg. Naturligtvis kan den användas i era egna interna system också, för att de ska bli effektivare, kraftfullare och enklare att använda. För att öka er lönsamhet helt enkelt.

RobotRobot

AI har verkligen slagit igenom på bred front nu. De stora språkmodellerna som visat sig så kraftfulla finns nu även för det svenska språket. Att AI kommer ha mycket stor betydelse för vår bransch kan vi vara säkra på. Både att AI ger nya och ännu mer kraftfulla möjligheter att dra nytta av data och omvandla dem till bättre beslut och att arbetet med systemutveckling kommer att effektiveras. Men den fulla betydelsen lär framtiden utvisa. Du vill väl inte vara sist att hoppa på tåget?

AI innebär att en algoritm kan tränas upp med hjälp av data. Ju mer data man har desto bättre. Om du har data som du inte riktigt vet vad du ska göra med så kan vi hjälpa dig. Vi förstår oss på data och kan hjälpa dig att omvandla dem till bättre beslut, och här är AI ett kraftfullt verktyg. Vad skulle du vilja förbättra allra först med hjälp av AI? Tekniken kan vara en svart låda för dig, men det är det inte för oss. Och din data är kraftfull, mer än man kan tro. Rätt använd kan den hjälpa din organisation att fatta bättre beslut. Det är vår hemmaplan.

Vi kan berätta om hur AI används på Skanska för att automatiskt att klassificera felrapporter med bild och text insamlade från en stor mängd medarbetare om felsituationer på byggen. Eller om hur Alfa Laval med hjälp av AI omvandlade data inspelade från en stor mängd verkliga separatorer till algoritmer för optimal maskinstyrning. Eller om hur Fastighetsbyrån med hjälp av AI gjorde sin mäklare mer effektiva genom att de får en automatgenererad text att utgå ifrån när de ska skriva sina objektbeskrivningar. Dina data har säkert också stor potential. Ta kontakt med oss så berättar vi mer!

Är du nyfiken och vill veta mer? Jag diskuterar gärna era utmaningar för att se om det är något som Decerno kan hjälpa er med.

Carl ÖdmanCarl Ödman

Carl Ödman

Kundansvarig

Vill du att vi hör av oss?

Please fill out