Gå direkt till innehåll Gå direkt till meny

Axflow

En webbplats för ett underlättat köpflöde

Axflow har tagit hjälp av Decerno för att designa och bygga om deras webbplats för att få till en webb som hjälper deras kunder att på ett enkelt sätt hitta rätt. Planen är att på sikt också gör det möjligt för kunderna att kunna handla via webben. AxFlows kundlöfte att leverera tjänster på en oöverträffad nivå genomsyrar både designen och funktionaliteten för att bygga en attraktiv, effektiv och lättnavigerad webb.

 

AxflowAxflow

Decerno har väglett Axflow under hela projektet och skapat en hållbar lösning som är anpassad för Axflow och deras kunder. Genom att använda en smart kontaktyta och tydliga kontaktformulär når besökaren enkelt rätt person hos Axflow och kontaktformuläret är kopplat till Axflows CRM för uppföljning, i nästa steg planerar vi att fortsätta samarbetet för att bygga en inloggad kundportal. Den nya webblösningen lanserades på 23 olika språk.

Undrar du något?

Jag pratar gärna med er, både om ni har funderingar kring om vi kan hjälpa er med en specifik utmaning eller om ni bara vill ha en förutsättningslös diskussion kring era behov.

Fredrik LundinFredrik Lundin

Fredrik Lundin

Designchef

byggarbetsplatsskanska case

Skanska

flickaflicka

BUP Stockholm

ÅklagareÅklagare

Åklagarmyndigheten

Could not find any posts

Vill du att vi hör av oss?

Please fill out