Gå direkt till innehåll Gå direkt till meny

Verksamhetssystem

Skräddarsydda system, anpassade helt efter era behov

Kanske har ditt företag funnits i decenium, och kanske har ni finslipat era interna arbetsprocesser nästan lika länge? Din organisation kanske är ett globalt företag och verkar på en konkurrensutsatt marknad. Ni vill helt enkelt vara bäst i världen. Då vet du att du behöver en lösning spacialbygd för er, och knappast kan köpa något som redan finns färdigt på marknaden. För då blir man en i mängden. Det är detta som vi menar med ett skräddarsytt verksamhetssystem.

verksamhetssystemverksamhetssystem

Troligen har du hundratals användare, kanske tusentals, som är beroende av att använda systemet för att klara av sitt dagliga arbete, dag ut och dag in, år ut och år in. Att hålla verksamheten igång, och dessutom vara den bästa i sitt slag, kräver att systemstödet underhålls och vidareutvecklas i decennier. Det ingår i jobbet.

Decerno har funnits länge. Närmare fyrtio år på marknaden borgar för att vi har hunnit skaffa oss ett enormt strukturkapital, och den erfarenhet som krävs för att göra rätt avvägningar. Vi har en etablerad process för att förstå dina unika utmaningar. Vi tar helhetsansvar och håller dig i handen hela vägen till målet. Vi har vad som krävs för att klara det, styrkan och förmågan att göra rätt avvägningar. Det har vi kunder som kan intyga. Kolla in hur Fastighetsbyrån har dragit nytta av våra skräddarsydda systemlösningar för att bli bäst på fastighetsförmedling. Eller hur Skanska har gjort för att digitalisera sitt systemstöd för stora byggprojekt.

Är du nyfiken och vill veta mer? Jag diskuterar gärna era utmaningar för att se om det är något som Decerno kan hjälpa er med.

Carl ÖdmanCarl Ödman

Carl Ödman

Kundansvarig

Kontor
Kontor

Kundcase inom verksamhetssystem

Fastighetsbyrån – AI

LägenheterLägenheter

Fastighetsbyrån

hemglass ruttoptimeringhemglass ruttoptimering

Hemglass

Could not find any posts

Vill du att vi hör av oss?

Please fill out