Gå direkt till innehåll Gå direkt till meny

Ett företag med stort hjärta

Vi bryr oss verkligen om varandra

Vi har en familjär företagskultur. Vi är öppna, tydliga och transparanta med varandra, alltid med omtanke i åtanke. Vi är snälla utan att vara kravlösa.

Två händer som formar ett hjärtaTvå händer som formar ett hjärta

Roligt!

Det ska vara roligt att arbeta på Decerno.
Allra viktigast är arbetsglädje i vardagen. Att få arbeta med meningsfulla och utmanande arbetsuppgifter tillsammans med kunniga, motiverade och engagerade kollegor. Det kompletterar vi med sociala aktiviteter där vi lär känna varandra och skapar minnen tillsammans.

Arbeta med dina kollegor

Decerno arbetar med hela uppdrag. Vi hyr inte ut enstaka konsulter som resurser i andras projekt. Det betyder att du får arbeta med dina kollegor. Att jobba tillsammans i meningsfulla och utmanande projekt skapar en unik företagskultur. Det du inte redan kan får du lära dig av erfarna kollegor.

Tydlig med omtanke

– Med omtanke är vi är tydliga, transparenta och öppna med varandra. Vi känner ansvar för att både dela och söka information. Prestigelösheten är tydlig när vi delar med oss av vår kunskap och våra lärdomar.

Tydlig med omtankeTydlig med omtanke

Vi skapar värde tillsammans

– Vi agerar alltid affärsmässigt och brinner för att göra skillnad och skapa värde. Med en stark laganda inkluderar vi, respekterar och uppskattar varandras olikheter.

Vi skapar värde tillsammansVi skapar värde tillsammans

Gör dig själv och andra stolta

– Med en hög yrkesheder gör vi vårt bästa och känner en stolthet i det vi levererar. Vi står för våra handlingar och det vi säger.

Gör dig själv och andra stoltaGör dig själv och andra stolta

Utforska och våga pröva

– Med nyfikenhet och en vilja att ständigt utvecklas vågar vi tänka nytt och testa nya vägar framåt. Vi är i en miljö där vi vågar spänna bågen och lära oss av våra misstag.

Utforska och våga prövaUtforska och våga pröva

Vill du att vi hör av oss?

Please fill out