Gå direkt till innehåll Gå direkt till meny

Decerno pratade om Low-code och hållbarhet på mässan Lösningar för offentlig sektor 2024

Under veckan har vi ställt ut på mässan ”Lösningar för offentlig sektor” tillsammans med vår samarbetspartner Outsystems. Vi passade på att hålla en presentation och berätta om hur vi med hjälp av Low-code kunde bygga ett system stöd för vårt hållbarhetsinitiativ Responsible Business Challenge. Elis Sjömar och Johan Isacsson visade hur Low-code hjälpte dem att skapa lösningen på bara fyra veckor trots att de saknade utvecklings-team.

Vad är Low-code?

Low Code är en utvecklingsmetodik som kräver ingen (eller näst intill ingen) kodning för att bygga skräddarsydda applikationer efter era processer.

Istället för att att programmera systemet så utgår man från en enorm verktygslåda med färdiga byggblock som kopplas ihop via ett visuellt drag’n’drop-verktyg.

Vad är Decerno Responsible Business Challenge?

En fem veckor lång digital klimat-bootcamp för alla organisationer som vill påbörja eller förbättra sitt arbete med att bli mer klimatsmarta.

Responsible Business Challenge finns till för alla som vill ta ansvar och göra något bra för planeten. Klimatet kan inte vänta, så anta utmaningen att under fem veckor bli mer klimatsmarta.

Vill du att vi hör av oss?

Please fill out