Gå direkt till innehåll Gå direkt till meny

Vår etiska policy

Vi har ett stort engagemang i hållbarhetsfrågor och arbetar för att skapa samhällsnytta. Vi har som mål att år 2025 ska minst hälften av våra projekt ha en tydlig koppling till något av FNs hållbarhetsmål. Decerno följer också IT-företagens etiska policy.

Decerno tar ett socialt, etiskt och miljömässigt ansvar. Vi avstår från arbete inom vapenindustrin. Vi tar också avstånd från uppdrag som har koppling till spel om pengar, tobak eller alkohol.

En stark vilja att göra gott och bidra med vår djupa kunskap inom digitalisering, teknik och design.

Vår etiska policy har varit med oss sedan starten 1984. Vi väljer inte bara bort projekt utan söker aktivt åtaganden som påverkar samhället och planeten i en positiv riktning. Detta är vårt sätt att maximera det positiva avtryck vi vill göra och vara en del av lösningen inom de många utmaningar samhället och planeten just nu står inför.

Läs mer om vårt hållbarhetsarbete

KompassKompass
0 sek
Anställda berättarDecernos etiska policy med Louise
Louise etisk policyLouise etisk policy
0 sek
Anställda berättarDecernos etiska policy med Kiefer
Kiefer etisk policyKiefer etisk policy
0 sek
Anställda berättarMoa Mattisson berättar om vår etiska policy
MoaMoa

Vi menar vad vi säger

Vår etiska policy är inte något som marknadsavdelningen tagit fram för att det ser bra ut. Det är något vi verkligen menar. Den togs fram av våra grundare då de startade företaget och vi har levt enligt den sedan dess. Några exempel på pågående projekt där vi skapar stor samhällsnytta är våra åtaganden för Post- och Telestyrelsen, Åklagarmyndigheten, Statens Institutionsstyrelse och BUP Stockholm.

“Decernos etiska policy och alla medarbetares genuina driv att göra gott för såväl våra kunder och samhället som för varandra  fick mig att välja Decerno och gör mig stolt varje dag.”

Mats DahlMats Dahl

Mats Dahl

VD

Vill du att vi hör av oss?

Please fill out