Gå direkt till innehåll Gå direkt till meny

Välkommen på nätverksmingel i Malmö!

​​​​​​Nu kickstartar vi vårt Skånska företagsnätverk i Addnodes nya lokaler på gågatan i Malmö!

Varmt välkommen till Södra Förstadsgatan 26 den 18:e Juni! Ta del av inspirerande AI- och säkerhetspresentationer och mingla med branschkollegor. Gratis såklart!

15:30 Välkomstdrink

16:00 Föreläsningar

“Hur AI är på väg att revolutionera mäklarnas vardag”
Hur vi använder AI för att inte bara möta utan överträffa kundernas förväntningar inom olika branscher, med ett särskilt fokus på fastighetsmäklare. Av Mikael Stralje

Under presentationen kommer jag att dela med mig av konkreta exempel på hur AI kan skapa verkligt värde för mäklare genom att effektivisera arbetsflöden, förbättra kundupplevelser och maximera affärsresultat. Missa inte chansen att få en djupare förståelse för AI:s kraft och hur den kan tillämpas specifikt i er bransch för att skapa konkurrensfördelar och driva innovation.

“Praktiska hjälpmedel för ökad mognad inom försvaret i cyberkriget!”

Cyberkriminalitet och informationskrig ökar lavinartat. Det är upp till oss som systemutvecklare att bygga säkra lösningar som verksamheten kan försvara. Decerno möter dessa utmaningar genom att aktivt och strukturerat arbeta med applikationssäkerhet i våra leveranser. Av Simon Wendel

Under presentationen kommer jag att dela de erfarenheter vi har inom mätning och uppföljning av den säkra utvecklingscykeln. Vi kommer också att titta på hur ni kan börja arbeta enligt en standardiserad modell och med enkla praktiska hjälpmedel öka mognaden inom applikationssäkerheten i er organisation. Säkerhet är inte en engångsföreteelse, utan ett kontinuerligt förbättringsarbete.

16:45 Mingel med branschkollegor

Vill du att vi hör av oss?

Please fill out