Gå direkt till innehåll Gå direkt till meny

Low-code

Ny teknik men 100% skräddarsytt!

När du behöver komma snabbt ur startblocken!

Low codeLow code

Utveckla applikationer snabbare, billigare och mer effektivt tillsammans med oss i vår low-code plattform!
Det finns tillfällen när behovet är akut, det finns en hård deadline och systemlösningen måste tas fram snabbt.  En annat vanligt scenario är att vi tillsammans med kunden vill göra en proof of concept för att se om våra tankar och gemensamma visioner om hur ett system ska lösa ett problem fungerar eller ej.

Vad är low-code?

Low code är en typ av utvecklingsmetod som gör det möjligt att skapa It-system utan att skriva kod. Färdiga komponenter konfigureras efter specifika behov och kopplas samman till ett system. Det görs i drag-and-drop-verktyg, utan att någon kod behöver skrivas. Tiden från idé till färdig lösning kortas ned avsevärt, och lösningen kan prototypas fram av icke-programmerare.

Varför low-code?

  • Med hjälp av low-code är det möjligt att utveckla IT-system snabbare än traditionella utvecklingsmetoder
  • Low code minskar utvecklingskostnaderna för att ta fram IT-system
    När det inte bara är programmerare som kan utveckla system, utan även tex affärsutvecklare och strateger så ökar innovationskraften
  • En bra förstudie börjar såklart med analys av vilka processer som ska lösas, och då kan det finnas tillfällen när lösningen inte behöver byggas med så hög komplexitet eller flera lager av tekniker. Till exempel när systemet bygger på en tydlig process såsom ärendehanteringssystem, CRM, kundsystem eller liknande.

När passar det bra att använda low-code?

När systemet bygger på en tydlig process och har enklare flöden, som i vissa ärendehanteringssystem, CRM, kundsystem eller liknande så kan low-code vara lämpligt. Det är även lämpligt när en idé ska testas snabbt genom att bygga en funktionell prototyp.

I många fall är low-code helt enkelt en perfekt lösning. Vi bygger skräddarsytt helt utifrån era behov, men med kortare leveranstid, något enklare teknik och vi kan snabbt komma fram till en testbar lösning.

Byggstenarna som har vi tillgång till genom low-code plattformen är väldigt kraftfulla, låt oss utforska möjligheterna de kan skapa tillsammans!

Har du funderingar kring vad low-code kan göra för er organisation?

Kontakta mig så tar vi ett förutsättningslöst samtal om vilka möjligheter som finns.

Johan IsacsonJohan Isacson

Johan Isacsson

Kundansvarig

Vill du att vi hör av oss?

Please fill out