Gå direkt till innehåll Gå direkt till meny

Offentlig sektor

Långsiktiga lösningar som gör skillnad

För oss på Decerno är det centralt att skapa samhällsnytta. Därför är vi stolta över att arbeta med flera stora aktörer inom den offentliga sektorn, tex har vi flera av de rättsvårdande myndigheterna som kunder och hjälper även flera offentliga verksamheter inom hälso- och sjukvård.

Glad konsultGlad konsult

Året var 1984 när vi på Decerno först började bygga IT system för den offentliga sektorn. Sedan dess har vi haft förmånen och förtroendet att bidra med vårt kunnande till många myndigheter, regioner och statliga bolag. Den långa erfarenheter av att att arbeta med offentliga sektor och har givit oss en djup förståelse för de speciella behov och krav som finns.

Vi är tydliga med vår etiska policy, och detta avspeglar sig i ett tydligt samhällsansvar att förvalta och utveckla de mest kostnadseffektiva systemlösningarna för offentlig sektor. Inte nog med att vi vill göra systemen maximalt användarvänliga, de måste även vara tillräckligt robust och smart uppbyggda så de kan vidareutvecklas i flera år framöver.

Vi vill tacka våra kunder för förtroendet, och hoppas kunna erbjuda fler organisationer inom offentlig sektor förstklassiga skräddarsydda IT system.

Jag berättar gärna mer! Kontakta mig i formuläret här nedan.

David ÄrlebrandDavid Ärlebrand

David Ärlebrand

Kundansvarig

Kundcase inom offentlig sektor

flickaflicka

BUP Stockholm

ÅklagareÅklagare

Åklagarmyndigheten

SiSSiS

SiS

Could not find any posts

Vill du att vi hör av oss?

Please fill out