Att arbeta på Decerno

Det ska vara roligt att arbeta på Decerno! Vi drivs alla av ett stort teknikintresse och tycker om tekniska utmaningar som vi kan lösa tillsammans.

Genom att arbeta tillsammans med helhetsuppdrag skapar vi en härlig och stimulerande företagskultur. Det du inte kan, får du chans att lära dig av erfarna kollegor!

Decerno bygger skräddarsydda verksamhetssystem och vårt kundlöfte är "pålitliga systemlösningar". Pålitlighet innebär att ta ansvar för helheten, att ha överblick och samtidigt kontroll på alla detaljer. 

Vi uppmuntrar till egna initiativ som bidrar till utveckling av företaget. Kulturen som råder präglas av omhändertagande där ett stort fokus ligger på att erbjuda varje medarbetare kontinuerlig kompetensutveckling. Dels genom kunskapsöverföring internt, men även genom det fokus som råder kring konstant vidareutbildning av varje medarbetare.

Vi strävar efter en varm och öppen företagskultur där vi förenas kring ett starkt teknikintresse. Stort fokus i vår personalpolitik ligger på att alla ska trivas och känna engagemang och utveckling. Vi genomför varje år en konferensresa där vi drar lärdomar av varandra utifrån våra projekt, ny teknik, ledarskaps- och affärsmannaskapsfrågor. Resorna går till när och fjärran, platser där vi kan krydda vistelsen med äventyrliga upplevelser så som dykning och djungelsafari.

Resa till Marocko.png

Lediga tjänster

Lunchbreak.jpg

Examensarbete

Decerno har alltid kreativa idéer runt ny teknik och produkter. Många av dessa passar bra för ett intressant exjobb. Genom åren har många av våra anställda börjat karriären på Decerno med sitt exjobb.

Några exempel på genomförda examensarbeten är utvärdering av prestanda på NoSql-databaser, tredimensionell modellering av fastigheter och teststrategier i flerskiktad Java-arkitektur.

Välkommen att titta på om något av våra exjobbsförslag intresserar dig, eller så kanske du har en annan idé som vi inte får missa!

Gör ditt examensarbete hos Decerno

 

Ulrika Sandström
HR-ansvarig
ulrika.sandstrom@decerno.se
070 615 31 20