axflow_head_1.jpg

AxFlow

En webbplats med flow redo för e-handel

Episerver CMS 10
Episerver Commerce
UX

Visuell Design

 
axflow_iphone.png

AxFlow är en av Europas största leverantörer av pumpar med en omfattande produktportfölj. AxFlows gamla webb var i stort behov av en omgörning, både grafiskt och funktionellt. Man ville få till en webb som hjälper kunder att enkelt hitta rätt, och på sikt också kunna handla via webben.

Kundlöftet som röd tråd

AxFlow tog hjälp av Decerno för att designa och bygga om webbplatsen. En tidig idé blev att låta AxFlows kundlöfte fluidity.nonstop genomsyra både designen och funktionaliteten för att bygga en attraktiv och lättnavigerad webb, trots en omfattande och komplex backend.

Decernos kompetenta team har väglett oss under hela projektet. De kör ärligt, juste och transparent.
— Jennie Jonsson, projektledare på AxFlow

Siten är byggd på Episerver CMS 10 och Episerver Commerce för att stödja kommande e-handel. Lösningen har integrationer till ImageVault för hantering av tusentals produktbilder, PIM-systemet InRiver som håller reda på all produktdata och slutligen till Microsoft CRM.

En framtidssäkrad webbplats redo för handel

Den nya siten lanseras på hela 23 språk samtidigt. Genom att använda en sticky kontaktyta och tydliga kontaktformulär kan besökaren lätt nå rätt person hos AxFlow. Kontaktformuläret är kopplat till AxFlows CRM för snabb uppföljning. En produktväljare, kopplad till Episerver Commerce, hjälper besökaren att snabbt hitta rätt produkt. Formspråket är ljust och modernt och genom hela designen löper AxFlows kundlöfte fluidity.nonstop visualiserad i en flytande bakgrundsanimering - ett flöde som aldrig stannar. I nästa steg planerar AxFlow att bygga en inloggad kundportal.


Om AxFlow
AxFlow levererar högpresterande utrustningar för flödeshantering från världsledande tillverkare, och erbjuder lösningar för pumpar, systemdesign och konstruktion, lokal service och kringutrustning. AxFlow-gruppen är aktiv på alla europeiska marknader, i Sydafrika samt i Australien och Nya Zeeland, och är en del av Axel Johnson-koncernen.


KUNDANSVARIG
Fredrik Hörnsten
fredrik.hornsten@decerno.se
+46 733 137 077