Att arbeta på Decerno

 

Vill du bli en del av vårt team?

Decerno är en trusted advisor tack vare att vi länge arbetat prestigelöst med kunder som gång på gång gett oss förtroendet att skapa och utveckla innovativa lösningar och idéer. Det har vi åstadkommit tack vare våra medarbetare som är specialister inom bl.a utveckling, design, UX, optimering och projektledning.

Vi levererar helhetslösningar till våra kunder och projekten genomförs inhouse. Det innebär att du enligt oss får den bästa av kombinationer: jobba i spännande kunduppdrag samtidigt som du har en fast plats på ett av våra kontor.

Vi har kul tillsammans och medarbetare som trivs. En gemensam nämnare hos oss är det stora teknikintresset, vi triggas av att lösa kluriga utmaningar och tycker om att vara innovativa och arbeta entreprenöriellt. Vi tycker även om att fika, spela brädspel, sola på terrassen, sjunga karaoke - ja helt enkelt att umgås!
Känner du igen dig? Då tror vi att du skulle trivas hos oss!

En av våra största fördelar är att vi är ett litet bolag som arbetar nära varandra, men som även har styrkan och tryggheten i att vara en del av den stora koncernen Addnode Group.

Vi har en tydlig etisk policy som tar tydligt avstånd från att arbeta med företag inom vapenindustrin, tobak, spel och alkohol.

Lunchbreak.jpg

Examensarbete

Decerno har alltid kreativa idéer runt ny teknik och produkter. Många av dessa passar bra för ett intressant exjobb. Genom åren har många av våra anställda börjat karriären på Decerno med sitt exjobb.

Några exempel på genomförda examensarbeten är utvärdering av prestanda på NoSql-databaser, tredimensionell modellering av fastigheter och teststrategier i flerskiktad Java-arkitektur. Kanske att något av exemplen intresserar dig eller att du har en annan idé som vi inte får missa! Varmt välkommen med din ansökan! 

 

 

Funderingar? Kontakta: 

Ulrika Sandström
HR-ansvarig
ulrika.sandstrom@decerno.se
070 615 31 20