Affärsområde: Verksamhets-
system (privat)

Inom vårt affärsområde för utveckling av skräddarsydda verksamhetssystem bygger vi lösningar för våra kunders medarbetare. Lösningar som ger våra kunder ökad effektivitet, unika konkurrensmedel och en enklare vardag.

Decerno har byggt verksamhetssystem för kunder med höga krav sedan 1984. Hos oss får du tillgång till en färdig utvecklingsfabrik med enormt strukturkapital. Vi har allt på plats som krävs för att starta utvecklingen av ett nytt stort system. Arkitekturmönster, verktyg, projektmetoder och en organisation som är fintrimmad för ett enda syfte - att driva stora och komplexa systemutvecklingsprojekt i mål.

Vi har hittills aldrig misslyckats med att leverera och driftsätta något av de många system som vi genom åren utvecklat. Något som vi är mycket stolta över och som ger oss trygghet att ta helhetsansvar och offerera utveckling till fast pris.

Decerno stödjer alla faser från förstudie och utveckling till förvaltning och support och vår vision är att ge dig Sveriges bästa systemleverans!

 

Lennart Haggård
Affärsområdeschef
lennart.haggard@decerno.se
08-630 75 13