Verksamhets-
system 

Skärmavbild 2018-07-11 kl. 10.26.36.png

Inom vårt affärsområde för utveckling av skräddarsydda verksamhetssystem bygger vi lösningar för våra kunders medarbetare. Lösningar som ger våra kunder ökad effektivitet, unika konkurrensmedel och en enklare vardag.

Decerno har byggt verksamhetssystem för kunder med höga krav sedan 1984. Hos oss får du tillgång till en färdig utvecklingsfabrik med enormt strukturkapital. Vi har allt på plats som krävs för att starta utvecklingen av ett nytt stort system. Arkitekturmönster, verktyg, projektmetoder och en organisation som är fintrimmad för ett enda syfte - att driva stora och komplexa systemutvecklingsprojekt i mål.

Vi har hittills aldrig misslyckats med att leverera och driftsätta något av de många system som vi genom åren utvecklat. Det är vi väldigt stolta över och ger oss trygghet i att ta helhetsansvar och offerera utveckling till fast pris.

Decerno stödjer alla faser från förstudie och utveckling till förvaltning och support och vår vision är att ge dig Sveriges bästa systemleverans!

 

Vill du veta mer?

Fabian Lyman
Affärsområdeschef
fabian.lyman@decerno.se
08-630 75 82

Lennart Haggård
Affärsområdeschef
lennart.haggard@decerno.se
08-630 75 13