Decerno utvald leverantör efter Skanskas Dream Big

Decerno är utvald som leverantör för utveckling av den nya plattformen för Skanskas framtida ledningssystem. Det övergripande målet för projektet är att ta fram en helt ny och skräddarsydd plattform som gör digitala arbetsmetoder och verktyg till en naturlig del av vardagen för Skanskas anställda.

Read More
Erik Olsson
Mina sidor - Alectas nya tjänstepensionswebb för kunder

Den fjärde september lanserade Alecta en ny version av “Mina sidor” ett inloggat läge där Alecta-kunder hittar uppgifter om sin egen pension och får en tydlig översikt över hela innehållet i sitt tjänstepensionspaket. Det är en fortsättning på trestegsraketen av nya alecta.se. Decerno har bidragit med koncept, UX och grafisk design. 

Read More
Välkommen Ariadna, vår nya frontend-praktikant

Det är alltid lika roligt att välkomna praktikanter till våra kontor. I måndags började Ariadna Villar som studerar till front-end utvecklare vid Medieinstitutet sin tio veckors praktik på Citykontoret. Ariadna som älskar adrenalinkickar, gärna i form av att köra motocross och djuphavsdykning är född och uppvuxen i Barcelona och bor sedan tre år tillbaka i Stockholm. 

Read More
Johan Isacson, ny teknisk projektledare på Göteborgskontoret

Vi välkomnar Johan till vårt Göteborgskontor. Med lång erfarenhet av IT och telekom kommer han att arbeta som teknisk projektledare inom digitala tjänster och nya möjligheter. Johan är en stor grillfantast med mottot att det går att grilla året om, men på senare tid har sambon bett honom pausa grillandet då hävdar att det finns tydliga likheter med Fredde i Solsidan...

Read More