Välkommen Siamak Nahali, nytt stjärnskott till vår support

Vi är glada att välkomna Siamak till Kistakontoret. Han beskriver sig som en öppen person med ett drivande intresse för politik och rättvisa. Siamak har även ett stort fotbollshjärta och var i juni på plats och såg Sveriges premiärmatch i VM och han är säker, det blir vinst i eftermiddag! 

På Decerno kommer Siamak att arbeta med applikationssupport mot Fastighetsbyråns mäklarsystem FasIT. Innan Decerno så arbetade han med en liknande tjänst som applikationssupport på Dahl AB.  

Foto: Elinor Nilsson

Foto: Elinor Nilsson

Jag fastnade för Decerno ganska snabbt efter första intervjun. Människorna verkade väldigt trevliga och målade upp en bild av ett företag på framfart som värdesätter utveckling och sammanhållning, vilket även är intrycket fått efter första tiden här. Alla har vart supertrevliga och välkommnat mig in i “gänget” och jag känner mig redan hemma efter första veckan, så det känns jätteskönt och roligt, samt ett gott betyg för Decerno!

Han tycker om att träna, umgås med vänner och utforskar gärna nya platser i världen. Nästa plats blir antingen Mexico eller Vietnam, han tror det gömmer sig många hemliga äventyr i de delarna av världen och en rik historia inlindad i mysterium som fångar intresset. 

 

Vad gör dig glad?
Det finns inget som gör mig gladare än musik! Jag är en allätare när det kommer till musik, men mestadels blir det nog hiphop och reggae. Favoriterna för tillfället är Kendrick Lamar och J. Cole.

Vad gör du när ingen ser?
När ingen ser så pratar jag troligtvis högt med mig själv haha :)

Vad äter du helst?
Jag äter inte djur, så allt förutom det funkar. Kanske någon egenkomponerad veggierätt, pasta eller liknande.

Den viktigaste tekniska prylen för dig?
Det är nog min mobil.

Vad ska du göra i sommar?
Jag har redan haft min semester i sommar, åkte till Ryssland och kollade på fotbolls-VM. Jag kollade på två matcher. Iran-Marocko och Sverige-Sydkorea. Det var otroligt roligt att se båda ”mina” lag vinna i sina respektive öppningsmatcher (Iran och Sverige). Det var grym stämning på matcherna! Förutom Sverige som vinnare så tror jag starkt på Kroatien! Resten av sommaren blir det att koppla av och njuta av den vackra svenska sommaren med grillning, bad och sol!

 

Välkommen Siamak!