Välkommen Emil Werner, vår nya tech-lead

Vi firar in 2018 med att välkomna Emil Werner till Uppsalakontoret. Emil har en kandidatexamen i systemvetenskap från Uppsala universitet och hans spetskompetens finns inom .NET och webbutveckling. Emil har även erfarenhet av app-utveckling och kommer bli en viktig tillgång i vårt tech team.

emil-werner-w.jpg

“Det är väldigt roligt att välkomna Emil till Decerno. Han har en väldigt bred utvecklarerfarenhet vilket gör han perfekt i rollen som Tech Lead. Jag är övertygad om att Emil kommer att sprida härlig energi och bli en nyckelspelare på Decerno framåt.”  
Thomas Odhelius, Teknikchef (CTO)

Emil hoppas kunna hjälpa våra kunder att skapa nytta genom nya digitala lösningar samt att internt kunna stärka Decerno ytterligare genom sin kompetens. Emil arbetade tidigare på Netlight Consulting, med bland annat .NET och webbutveckling inom fintech och gaming.

“När jag började se mig om efter vad jag ville göra härnäst så fastnade jag snabbt för en rekryteringsannons som Decerno publicerat. Efter att ha träffat flera anställda och fått höra mer om vad jag kan göra för Decerno och vad Decerno kan göra för mig så kändes valet självklart.”  
Emil Werner


EGENKOMPONERAD RAVIOLI, GÖTEBORGSVARVET OCH BOKTIPS

Han kommer ursprungligen från Eskilstuna, men flyttade 2010 till Uppsala för sina studier och blev sedan kvar i staden tack vare kärleken och vänner. Fritiden ägnar han gärna åt löpning, matlagning, läsa skönlitterärt eller spela datorspel. Paradrätten är det egenkomponerade receptet på ravioli och han satsar på att springa Göteborgsvarvet i maj, om bara den envisa hälsporren ger med sig. För att vila hälsporren på bästa sätt så spelar han gärna“The Legend of Zelda: Breath of the Wild”, ett spel som Emil tycker både är vackert och väcker barndomsminnen. 

Han tycker även att vi bör läsa boken “Getting Things Done: How to Achieve Stress-free Productivity” av David Allen. Genom den lärde han sig bli mer produktiv både privat och på jobbet, samtidigt som han har mer energi över i slutet av dagen. Vem vill inte lära sig det, eller hur?

 

FEM SNABBA

Vad gör dig glad?
Starten och målgången i en löpartävling (mittparten avsiktligt exkluderad).

Vad gör du när ingen ser?
Provar att laga nya maträtter.

Vad äter du helst?
Just nu är wokat inne hemma hos mig.

Vad är den tekniskt viktigaste prylen för dig?
Smartphonen. Kan inte leva utan den!

Nyårslöfte 2018?
Att leva utan kött i ett helt år.

 

VÄLKOMMEN EMIL! 

 

Fredrik Silberleitner