Tim Håkansson, vår nya SharePoint-utvecklare

Vi är väldigt glada att Göteborgskontoret förstärks med ytterligare en systemutvecklare. Vi välkomnar Tim, en 31 årig SharePoint-utvecklare som samlar på retro konsoler och dricker mjölk ur paketet när ingen ser…

Tim förstärker vårt erbjudande inom SharePoint och Office 365, den närmsta tiden kommer han främst att arbeta som SharePoint-utvecklare på Stena Line. Han beskriver sig som väldigt strukturerad, något han tycker är en bra egenskap i sin roll som utvecklare. Han skriver många kommentarer i sin kod och vill gärna ha den strukturerad så att den blir lätt för andra att förstå och ta del av. 

Tim linkedin.png

Tim har studerat till SharePoint/Office 365 Developer på Folkuniversitetet samt Service Management på Lunds universitet. Han fick en bra känsla av Decerno under sina intervjuer och kände att han skulle passa bra in. Efter sin första vecka på Göteborgskontoret så har det inte förändrats. 

Jag har fått en väldigt bra introduktion och känner mig otroligt välkommen i gänget! 

På sin fritid tycker Tim om att spela tennis och badminton. När han inte känner för att gå ut så gillar han även att spendera tid med sitt Playstation 4. För tillfället är han insnöad på Dark Souls 3, men kör även lite Final Fantasy XIV när han behöver slappna av från all frustration i Dark Souls.


Vad gör dig glad? 
Träffa nya människor och att resa till nya intressanta platser. Jag och några vänner skall snart åka skidor i Chamonix och dröm-resemålet just nu är Kina, hoppas på att kunna åka dit inom en snar framtid.

Vad gör du när ingen ser?
Dricker mjölk ur paketet…

Vad äter du helst? 
Kinesisk mat

Vad är den tekniskt viktigaste prylen för dig?
Svårt, väldigt svårt…tycker om mobiler men även intresserad av gamla retro konsoler. Jag och min bror har samlat på retro konsoler ett tag, men eftersom jag inte har plats så tar han hand om alla. För att ändå ha någon retro konsol så köpte jag mig en Nes Classic och en Snes Classic som finns hemma i lägenheten om man blir sugen…