Matilda Otterstål, senaste tillskottet till HR-avdelningen!

Matilda.jpg

Vi är glada över att få välkomna Matilda Otterstål, en 24-årig HR-student som kommer arbeta ca 2 dagar i veckan vid sidan av studierna och stötta upp i rekryteringsarbetet.

Vad är din roll här på Decerno? Researcher, rekrytering

Vad kommer du att arbeta med? Jag kommer stötta Elinor med söka upp kandidater, främst via LinkedIn.

Varför blev det Decerno? Jag fick en väldigt bra känsla av företaget. Det känns som det finns en mysig, avslappnad stämning och som det satsas på personalen – vilket är viktigt för mig som pluggar HR. Sen att jag kommer att rekrytera internt och inte arbeta med externrekrytering på en rekryteringsbyrå ser jag bara som ett plus!

Hur känns det att börja på Decerno? Jättekul! Jag har redan fått ett varmt välkomnande!

Vad har du gjort innan du började arbeta här? Jag har arbetat som B2C-säljare med avdelningsansvar över utemöbler och grillar fram tills jag började plugga och därefter lite extra med administration vid sidan av studierna.

Vad har du för utbildning? Jag är just nu inne på tredje terminen av Stockholm Universitets PAO-program (personal, arbete och organisation). Klar förväntas jag bli om ca 2 år.

Vilka är dina intressen? Naturfotografering i samband med resor, träning och alla möjliga kreativa projekt som jag plötsligt får för mig.

Vad gör dig glad? Att äta en god middag med trevligt sällskap, helst i kvällssol på sommaren.

Vad gör du när ingen ser? Nördar ner mig totalt i att titta på hus och lägenheter och planerar hur jag skulle ändra om i planlösning och inreda...

Vad äter du helst? Det mesta går bra men jag har en förkärlek till thailändskt

Vad är den tekniskt viktigaste prylen för dig? Kameran

Varmt välkommen Matilda 😊

ELINOR NILSSON