Lyckat samarbete mellan Decerno och Familjens Jurist

I början på december driftsattes en ny version av systemet JP2 som Decerno förvaltar och vidareutvecklar åt Familjens Jurist. Systemet används av bolagets jurister för att handlägga ärenden inom familjejuridik.

Den nya versionen innehåller bland annat en ny integration mot tjänsteleverantör för fakturaöverföring vilket innebär att juristerna kan skapa och skicka ut sina fakturor momentant istället för månadsvis som skett tidigare. Trots en väldigt tajt tidsplan driftsattes systemet enligt plan med efterfrågad funktionalitet mycket tack vare snabb och konstruktiv kommunikation. En stor eloge åt alla inblandade parter som verkligen tog ansvar och förde projektet framåt.

Ulrika Ugge, beställare hos Familjens Jurist, säger: "Jag är otroligt imponerad av alla och det engagemang som visats. Ordet samarbete är ett av de finaste och mest kraftfulla ord jag vet och att det funkat klockrent mellan oss tror jag är nyckeln till vår framgång."

Familjens Jurist är Sveriges största juristbyrå inom familjejuridik med drygt 400 anställda runt om i landet. I april 2015 förvärvades Juristbyrån, tidigare ägt av Swedbank, för att bli en del av Familjens Jurist.