Decerno medverkar på FEN-meetup

Skärmavbild 2018-08-21 kl. 11.24.46.png

Den 3 oktober medverkar vi på ett meetup arrangerat av FEN (Female Engineer Network) med utgångspunkten att inspirera ingenjörskvinnor. Temat för kvällen är "Engineer in a Gig Economy". FEN är en av de satsningar som Ingenjörsjobb.se drivit de senaste åren i syfte att ge medlemmar extra energi i vardagen, extra verktyg i yrkesrollen samt möjligheten att nätverka med likasinnade. 

FEN arbetar för att skapa en naturlig arena för kvinnliga ingenjörer runt om i landet där de kan nätverka och utbyta erfarenheter med varandra. Ledord som inspiration och motivation genomsyrar deras event. Dessa nätverksträffar ger våra kvinnliga medarbetare möjligheten att stärkas i sin egen yrkesroll genom personlig utveckling. För oss på Decerno är detta en viktig del i vårt arbete för att vara en attraktiv arbetsgivare, vilket för oss bland annat innebär att arbeta aktivt för en jämställd arbetsplats!
— Elinor Nilsson, HR-specialist på Decerno

Det blir en kväll med mingel, föreläsningar, paneldiskussioner och workshops. En bra möjlighet för dig som vill utöka kontaktnätet, bli inspirerad av ledande företag inom ingenjörsbranschen samt få verktyg till din professionella utveckling. 

 

När: 3 Oktober 2018
Tid: 17.00
Plats: 7A Odenplan | Norrtullsgatan 6, 113 26 Stockholm

 

Hoppas vi ses där!