Emmy Linder, välkommen till Göteborgskontoret

Vi fortsätter att växa och välkomnar Emmy som kommer arbeta med användarstöd och support på Göteborgskontoret. Hon har studerat på college, har sju konserter inbokade i år och älskar ishockey!

Foto: Erik Olsson

Foto: Erik Olsson

Emmy som har en kandidatexamen i geografi och även ett års studier på college i bagaget arbetar just nu främst med Ledningskollen. Hon blev tipsad om Decerno av en kompis och tyckte att det lät som en utvecklande arbetsplats. 

Jag har fått ett väldigt bra intryck av Decerno! En arbetsplats med högt i tak och som känns inspirerande.

Hon har ett stort intresse för musik och hon älskar att kolla på ishockey, framförallt är det NHL och New York Rangers som gäller, men hjärtat slår hårt även för Frölunda Indians. 
 

Vad gör dig glad? 
Att gå på konsert som jag försöker göra så ofta tillfället ges. Jag har besökt en del Håkan Hellström och Bruce Springsteen konserter, men är en allätare när det gäller musik. I år har jag sju konserter och en festival inplanerade, höjdpunkterna är The Killers och Bon Iver! 

Vad gör du när ingen ser? 
När ingen ser kollar jag på skräp-tv, allra helst någon amerikansk reality-serie... 

Vad äter du helst? 
Min favoriträtt är råbiff. Den är som godast med skogssvamp eller tryffelmajonnäs, ett rått ägg till är ju annars ganska givet!

Vad är den tekniskt viktigaste prylen för dig? 
Jag kan tyvärr inte leva utan min telefon...

Vad ska du göra i sommar?
I sommar ska jag segla med min kusin och våra vänner. Vi seglar från Tjörn via några öar till Marstrand. Vi är där och kollar Volvo Ocean Race varje år och det har blivit en fin tradition! Annars har jag än så länge bara diffusa planer på en weekendresa till någon europeisk storstad. 

 

Välkommen Emmy!

Fredrik Silberleitner