Oskar Gewalli, ny systemutvecklare!

Vi är glada över att få välkomna Oskar Gewalli, systemutvecklare till Stockholm. Förutom systemutvecklare är Oskar en storslagen teälskare som gillar Grekland. Oskar har åkt fram och tillbaka mellan Grekland och Sverige då hans fru arbetat som läkare i Grekland.

Oskar har tidigare jobbat med CRM, olika typer av verksamhetssystem (skolor, storkök), frågeformulärssystem, administration och publik webb för bilförsäljning (2 olika, varav ett varit med från start), c programmering av mobiltelefon, frontend/backend et.c.

Roll på Decerno? Kommer att arbeta med systemutveckling i Fastighetsbyrånprojektet.

Jag började på Decerno för att jag fick bra intryck av de jag träffade när jag var här på intervju samt att en tidigare kollega arbetar här och talat varmt om Decerno. Jag är även med i Svenska freds, varför jag gillar att företagets policy kring krigsindustri.

Utbildning? Läst matematik, matematisk statistik, statistik och datorvetenskap på Lunds universitet i 4 år.
Intressen? Litteratur, F# o andra ML språk, musik, Ser på Star Trek och TV-serier med min fru.
Vad äter jag helst? Ingen aning, mer att jag gärna dricker té.
Vad gör dig glad? Min fru.

Varmt välkommen Oskar!

Oskar+Gewalli.jpg
ELINOR NILSSON