Peter Brymér, välkommen till Decerno!

Peter%2BBrym%25C3%25A9r.jpg

Han är inte helt okänd på kontoren runt Stockholm och Uppsala men vi är nu glada över att få välkomna Peter Brymér som anställd!

Peter är noga räknat 22 år och 11 månader och bor i Knivsta tillsammans med sin sambo. Förutom att arbeta med DevOps och IT-support här på Decerno, spenderar han mycket tid i innebandyhallen. Både som spelare och som tränare för ett ungdomslag. Peter är en glad och rolig person som gillar att få folk att skratta.

Innan han kom till oss har Peter jobbat som timanställd på en datorbutik, jobbat deltid på en skola och pluggat till DevOps Engineer på yrkeshögskola.

Vad kommer du att arbeta med?
DevOps arbetet innebär att jag kommer att automatisera och skapa pipelines för att förenkla för utvecklare. Kommer även att hjälpa till med diverse it-support uppgifter och att hjälpa till ute i verksamheten så det rullar på.

Varför blev det Decerno?
Det var en ren slump att jag träffade personer från Decerno på en branschdag. Jag letade praktikplats och dom som var på plats bad mig då att maila hr-ansvarig och veckan efter hade vi intervju och veckan efter det var det klart att jag skulle få göra min praktik hos Decerno.

Hur känns det att börja på Decerno?
Eftersom jag varit här i 6månader nu så känner jag mig redan som hemma men ska bli kul att bli anställd på riktigt. Att få jobb på en plats man trivs så bra på är riktigt roligt.

Intressen? Innebandy, datorer och mat. Jag älskar mat.

Vad gör dig glad? Att umgås med familj och vänner.

Vad gör du när ingen ser? Käkar upp godiset i godisskålarna på kontoret.

Äter helst? 30bitar sushi och 2 tallrikar med mat från en asiatisk buffé.

Viktigaste tekniska pryl? Svårt att säga något annat än min mobil på den, så sjukt skönt att kunna ha med sig en liten dator i fickan hela tiden.

Varmt välkommen Peter!

ELINOR NILSSON