Victor Blomberg ny systemutvecklare till Göteborgskontoret!

Victor Blomberg

Victor Blomberg

Vi välkomnar varmt Victor Blomberg. Victor är systemutvecklare och har senast jobbat inom e-hälsa. Victor kommer börja med att stärka upp teamet som jobbar med Hemglass.

Vad kommer du att arbeta med? Många olika spännande projekt, är min ambition. Först ut är ett React.js-baserat projekt för Hemglass.

Varför blev det Decerno? Kombinationen av konsultrollen, att få jobba tillsammans med sina kollegor och att göra det i både spännande och långsiktiga åtaganden.

Vad har du gjort innan du började arbeta här? Arbetat som systemutvecklare i drygt åtta år, senast som lead developer inom e-hälsa. Arbetat fullstack med mycket webbapplikationsutveckling, C# .NET, React.js och SQL.

Vad har du för utbildning? Jag tillhör kategorin ”självlärda”. (Samhäll/estet på gymnasiet!)

Vilka är dina intressen? Att bygga saker, inte minst mjukvara. Men även mer fysiskt som snickeri, textil mm. Att förverkliga konstruktioner. Också att vara ute i naturen till fots eller cykel, eller att arbeta i naturen.

Vad gör du när ingen ser? River och börjar om.

Vad äter du helst? Ptja, nyskördade grönsaker. Indiska grytor. Halloumi.

Vad är den viktigaste elektroniska prylen för dig? Jag har ett drag av ”alltid redo”, så kanske är det mobiltelefonen, den elektroniska motsvarigheten till en fickkniv. Men den tredje skärmen till datorn ska inte underskattas.

Erik Olsson