Välkommen Lisa Blixt, stärker upp vårt Volvo team

Foto: Erik Olsson

Foto: Erik Olsson

Vi är glada att välkomna Lisa Blixt till Göteborgskontoret. Lisa kommer att jobba som teknisk webbeditör i vårt Volvo Cars team. Lisa gillar att dansa och sjunga högt när ingen ser på.

Varför blev det Decerno? Jag fick ett superbra intryck av företaget!

Hur känns det att börja på Decerno? Jätte bra! Fått ett supervarmt välkomnande av alla kollegor

Vad har du gjort innan du började arbeta här? Jag har främst jobbat i lite olika kundservice roller på olika företag, senast på Ingram Micro Mobility med support för återförsäljare.

Vad har du för utbildning? Jag har läst systemvetenskap, digital marknadsföring och webdesign! Jag gillar att lära mig nya grejer, så det blev lite olika utbildningar

Vilka är dina intressen? Jag spelar, främst på PC men jag har en del konsoller också. Jag spelar allt från mmorpgs till fps och solo adventures, några favoriter är World of Warcraft, Overwatch, Ori and the Blind Forest och typ alla Fallout och BioShock spel! Jag byggde min första dator när jag var 13 och jag tycker forfarande att det är jätteroligt att plocka isär och bygga ihop dem, det är jättekul att köpa ny hårdvara och installera det.

Och jag älskar att spela brädspel! Jag och mina vänner har boardgame-night någon kväll i månaden. Och film! Vi har massa filmkvällar. När jag har tid över sysslar jag med fotografi och fotoeditering och med att teckna och måla. Jag älskar att laga mat och baka, jag utvecklar mina egna recept och lägger upp dem på nätet - min kille klagar på att jag gör honom tjock.

Vad gör dig glad? Massa grejer! Musik, hundar, spel, och mat.

Vad äter du helst? Svår fråga, det beror lite på! Italienskt är en favorit.

Vad är den tekniskt viktigaste prylen för dig? Utan tvekan min dator hemma!

Varmt välkommen Lisa Blixt!

Erik Olsson