Milad Fatemi, vår nya backend-utvecklare!

Milad1.png

Vi är väldigt glada över att välkomna Milad till Stockholmskontoret! Milad är en matintresserad 25-åring som gillar att resa och upptäcka nya platser. Det stora intresset för teknik och datorer är något han haft så länge han kan minnas.

Milad har en examen från Nackademin där han studerade Webbutveckling i .NET och Episerver. Han kommer senast från en digitalbyrå på Södermalm i Stockholm och lockades till Decerno av en tidigare studiekamrat som jobbar hos oss.

Hur känns det att börja på Decerno? Det känns som att det inte kan bli mycket bättre än det här på Decerno. Jag har trevliga och hjälpsamma kollegor samt en skön arbetsmiljö.

Vilka är dina intressen? Umgås med vänner, spela datorspel och att resa.

Vad gör dig glad? God mat och resa till nya platser jag inte besökt tidigare.

Vad gör du när ingen ser? Sjunger och pratar med mig själv.

Vad äter du helst? Det brukar variera lite från dag till dag. Mina favoriträtter skulle jag säga är tapas, thaimat och pasta.

Vad är den tekniskt viktigaste prylen för dig? Min dator.

Välkommen Milad!

ELINOR NILSSON