Decerno jagar nya rekord på gokartbanan

gokart1_16_7.jpg

Det blev fart och fläkt när Stockholmskontoret gav sig ut på gokartbanan för att mäta sig mot varandra. Innan allvaret drog igång bjöds det på en trevlig middag i form av en hamburgerbuffé och som så många gånger förr fick vi njuta av skratt och god stämning med varandra. Men snart skulle allt tjo och tjim bytas ut mot sammanbitenhet och fokus, för nu skulle det avgöras vem som egentligen är kontorets racermästare.
Det hade pratats om favoriter och om bubblare. Vissa hade skrivits av på förhand, medan andra redan kunde se sig själv högst upp på podiet. Det visade sig bli en hård kamp där tillslut Jesper, mannen utan körkort, fick kliva upp på det imaginära podiet och krönas till Decerno Stockholms gokartmästare! Kanske var det just hans brist på inpräntade trafikregler som hjälpte honom när han susade runt banan i rekordfart.
Allt som allt en väldigt rolig och trevlig kväll och vi tackar initiativtagaren för en lyckad Decernoaktivitet!