Vi skapar framtidens IT-support

En effektiv och kunnig supportfunktion är A och O för ett lyckat IT-projekt. På Decerno har vi ett dedicerad team som varje dag löser situationer som uppstår hos våra kunder. Och ofta är det vårt supportteam som tidigt ser hur lösningen kan optimeras och utvecklas vidare.

Read More
Anna Alberius
Amanda Bernmalm, ny systemutvecklare

Vi fortsätter fira in våren genom att välkomna ytterligare en ny kollega, Amanda Bernmalm. Amanda är född och uppvuxen strax utanför Göteborg och flyttade till Stockholm av en slump 2010. Sedan dess har hon ströjobbat (även ideellt), pluggat statsvetenskap och nu senast teknisk fysik.

Read More
ELINOR NILSSON
Decerno och IGEday inspirerar tjejer till att välja ingenjörsyrket

IGEday, eller Introduce a Girl to Engineering day är ett initiativ från kvinnliga ingenjörer och ingenjörsstudenter för att öka intresset för teknik och ingenjörskap bland unga tjejer. Företag, högskolor och organisationer runt om i hela vårt avlånga land uppmuntras att delta på denna dag. Syftet är att ge dem en inblick i hur det är att jobba som ingenjör.

Read More
ELINOR NILSSON
Decerno utvald leverantör efter Skanskas Dream Big

Decerno är utvald som leverantör för utveckling av den nya plattformen för Skanskas framtida ledningssystem. Det övergripande målet för projektet är att ta fram en helt ny och skräddarsydd plattform som gör digitala arbetsmetoder och verktyg till en naturlig del av vardagen för Skanskas anställda.

Read More
Erik Olsson