Oskar Gewalli, ny systemutvecklare!

Vi är glada över att få välkomna Oskar Gewalli, systemutvecklare till Stockholm. Förutom systemutvecklare är Oskar en storslagen teälskare som gillar Grekland. Oskar har åkt fram och tillbaka mellan Grekland och Sverige då hans fru arbetat som läkare i Grekland.

Read More
ELINOR NILSSON
Vi skapar framtidens IT-support

En effektiv och kunnig supportfunktion är A och O för ett lyckat IT-projekt. På Decerno har vi ett dedicerad team som varje dag löser situationer som uppstår hos våra kunder. Och ofta är det vårt supportteam som tidigt ser hur lösningen kan optimeras och utvecklas vidare.

Read More
Anna Alberius
Amanda Bernmalm, ny systemutvecklare

Vi fortsätter fira in våren genom att välkomna ytterligare en ny kollega, Amanda Bernmalm. Amanda är född och uppvuxen strax utanför Göteborg och flyttade till Stockholm av en slump 2010. Sedan dess har hon ströjobbat (även ideellt), pluggat statsvetenskap och nu senast teknisk fysik.

Read More
ELINOR NILSSON
Decerno och IGEday inspirerar tjejer till att välja ingenjörsyrket

IGEday, eller Introduce a Girl to Engineering day är ett initiativ från kvinnliga ingenjörer och ingenjörsstudenter för att öka intresset för teknik och ingenjörskap bland unga tjejer. Företag, högskolor och organisationer runt om i hela vårt avlånga land uppmuntras att delta på denna dag. Syftet är att ge dem en inblick i hur det är att jobba som ingenjör.

Read More
ELINOR NILSSON