Jobba på Decerno

 

 

Lediga tjänster

Genom att arbeta tillsammans med helhetsuppdrag skapar vi en unik företagskultur. Det du inte kan, får du lära dig av erfarna kollegor.

Decerno uppmuntrar egna initiativ från medarbetarna som bidrar till utveckling av företaget. Kulturen som råder präglas av omhändertagande där ett stort fokus ligger på att erbjuda varje medarbetare en kontinuerlig kompetensutveckling. Dels genom kunskapsöverföring internt, och dels genom det fokus som råder på konstant vidareutbildning av varje medarbetare.

Vi strävar efter en varm och öppen företagskultur där vi förenas kring ett stort teknikintresse. Stort fokus i vår personalpolitik ligger på att alla ska trivas och känna engagemang och utveckling. Vi genomför varje år en konferensresa där vi drar lärdomar av varandra från våra projekt, ny teknik, ledarskaps- och affärsmannaskapsfrågor. Resorna går till när och fjärran platser där vi kan krydda vistelsen med äventyrliga upplevelser så som dykning, safari i djungel eller i is-landskap.

 

Arbeta på Decerno

Det ska vara roligt att arbeta på Decerno! Vi drivs alla av ett stort teknikintresse. Vi gillar tekniska utmaningar och att lösa svåra problem tillsammans.

Företagskulturen är omhändertagande utan att hämma egna initiativ och idéer.

Decerno arbetar med hela uppdrag. Att jobba tillsammans i tuffa projekt skapar en unik företagskultur. Det du inte redan kan får du lära dig av erfarna kollegor.

Vi bygger skräddarsydda verksamhetssystem och vårt kundlöfte är pålitliga systemlösningar. Pålitlighet innebär att ta ansvar för helheten. Att ha överblick och samtidigt kontroll på alla detaljer. 

Hos Decerno har du stora möjlighet att ständigt vidareutveckla din kompetens. Dels genom arbetskamraternas erfarenhet och dels genom vår satsning på vidareutbildning.

 

Examensarbete

Decerno har alltid fräscha idéer runt ny teknik och nya produkter. Många passar bra för ett intressant exjobb. Genom åren har många av våra anställda börjat karriären på Decerno med sitt exjobb.

Några exempel på genomförda examensarbeten är utvärdering av prestanda på NoSql-databaser, tredimensionell modellering av fastigheter och teststrategier i flerskiktad Java-arkitektur.

Välkommen att titta på om något av våra exjobbsförslag intresserar dig!

Läs mer om examensarbete