axflow-decerno-kundcase-banner.gif

AxFlow

Modern webbplats som skapar Flyt

Systemutveckling
Förvaltning

.NET
CVR och GVR

 

Decerno har hjälpt AxFlow designa och bygga en ny webbplats förberedd för e-handel. AxFlow är Europas största leverantör av pumpar och antalet produkter och tjänster är omfattande. AxFlow gillade tidigt Decernos idé att låta deras kundlöfte fluidity.nonstop genomsyra både designen och funktionaliteten för att bygga en attraktiv och lättnavigerad webb, trots en omfattande och komplex backend.

Siten är byggd på EpiServer 10 tillsammans med EpiServer Commerce. Lösningen har integrationer till ImageVault för hantering av tusentals produktbilder, PIM-systemet InRiver som håller reda på all produktdata och slutligen till Microsoft CRM.

I dagarna lanseras siten där besökaren står i fokus, på hela 23 språk. Genom att använda en sticky kontaktyta och tydliga kontakformulär kan besökaren lätt nå rätt person hos AxFlow. Kontaktformuläret är kopplat till AxFlows CRM för snabb uppföljning. En produktväljare, kopplad till EpiServer Commerce, hjälper besökaren att snabbt hitta rätt produkt. Formspråket är ljust och modernt och genom hela designen löper AxFlows kundlöfte visualiserad i en flytande bakgrundsanimering - ett flöde som aldrig stannar. I nästa steg planerar AxFlow att bygga en inloggad kundportal, och utöka med e-handel för reservdelar och servicetjänster.

KUNDANSVARIG
Fabian Lyman
+46 706 47 46 90
fabian.lyman@decerno.se