Friskis & Svettis

Decerno utvecklar Friskis&Svettis nya webblösning

2017-08-22

Decerno har fått i uppdrag att utveckla en helt ny webblösning för Friskis & Svettis medlemmar. Vi är väldigt stolta och glada över att vi tillsammans med Friskis & Svettis ska utveckla upplevelsen för medlemmarna i de digitala kanalerna. Lösningen kommer bland annat att erbjuda medlemmarna en relevant och användarvänlig bokningsfunktion. Lösningen utvecklas för full tillgänglighet oavsett plattform.

Decerno arbetar alltid med människan i fokus, deras behov och vad vår kund har för verksamhetsmål. Det ska bli spännande att utforska hur vi kan bistå Friskis & Svettis i att nå deras mål: “Lustfylld och lättillgänglig träning av hög kvalitet för alla”.

“Friskis & Svettis en riktig drömkund att jobba med. Många av oss på Decerno gillar att träna, och vi är självklart flera som redan är inbitna Friskismedlemmar sedan länge. Det känns oerhört roligt att få vara med och bidra till att alla Friskis medlemmar får en bättre träningsupplevelse!” Säger Mats Dahl, som är VD Decerno

Arbetet kommer att ske tillsammans med systerföretaget Mogul som ansvarar för UX och grafisk design.

primi sui motori con e-max

Vi är glada att Jonas är här

2017-08-22

Vi hälsar Jonas varmt välkommen till Göteborgs-kontoret.

Jonas är systemutvecklare i grunden som startade på ett översättningsföretag med att utveckla korrekturverktyg och ordboksprogram. Han har även jobbat som konsult, projektledare och teknikansvarig.

Jonas gillar ordning och reda, fixa verktyg och skapa förutsättningar att lösa kundproblem på enklast sätt. Han ser fram mot att leverera många spännande lösningar tillsammans med Decerno

primi sui motori con e-max

Vi välkomnar Navid till vårt Göteborgskontor

Navid tog sin master från Göteborgs universitet och började jobba som systemutvecklare. Han har arbetat med olika tekniker och verktyg från gamla till nya men är mest en .Net-person.

Navid har även arbetat både med webb- och Windows-projekt i olika domäner från lagerstyrning, processförbättring till ekonomi och lönesystem.

Vi hälsar Navid varmt välkommen!

 

primi sui motori con e-max

Decerno vinner ramavtal med Malmö Stad

Decerno vinner tilldelning i Malmö Stads upphandling ramavtal Konsulter: Mjukvaruutveckling inom GIS och geodata. Kontrakt kan tidigast tecknas den 26 juni.

Uppdraget avser mjukvaruutveckling inom ramen för den löpande förvaltningen och vidareutvecklingen av stadens plattform mMap samt angränsande system och infrastruktur. Plattformens webbkarteverktyg bygger på Cartesia Spatial Map (CSM).

I nuläget är det fem förvaltingar som ingår i plattformen. Dessa fem är Stadsbyggnadskontoret, Gatukontoret, Fastighetskontoret, Miljöförvaltningen och Serviceförvaltningen genom delverksamheten Stadsfastigheter. 

Webbkartan, som är plattformens verktyg och centrala del i infrastrukturen, är för internt bruk men målet är att den inom ett par år även ska serva allmänheten på Internet.

primi sui motori con e-max

Niklas

Välkommen Niklas!

2017-06-22

Niklas Åholm är nyanställd på Decerno. Han är examinerad från Civilingenjörsprogrammet i informationsteknologi vid Uppsala Universitet.

Niklas har gjort sitt examensarbete på Decerno. Det handlade om att utnyttja maskininlärning för att analysera felloggar.

Han kommer nu att jobba med .NET som konsult för Decernos kunder.

Välkommen Niklas!

primi sui motori con e-max

Swespine

Koll på ryggen

2017-06-20

Decerno ansvarar för vidareutveckling och förvaltning av det nationella kvalitetsregistret Swespine. I systemet registreras merparten av alla ryggkirurgiska ingrepp som utförs inom landet. Dessutom alla efterföljande uppföljningar upp till tio år efter operationen.

Ambitionen att öka täckningsgraden pågår ständigt och nyligen lanserades möjligheten för patienter att själva registrera uppföljningsformulär online. Exempelvis svara på frågor som "Hur lång promenad klarar Du i normal takt?". Eller "Har Du återgått i arbete?".

Tjänsten har utvärderats i en pilot under våren med mycket gott resultat.

primi sui motori con e-max

SI

Årets Summer Internship!

2017-06-15

Vi hälsar årets Summer Internship varmt välkomna till Decerno och vårt Stockholmskontor! Under sex veckor kommer Sasha Hellstenius och Robert Bereza arbeta med automatiserad testning av dokumentgenerering med hjälp av bildigenkänning.

Sasha är färdig med sitt tredje läsår på KTH och studerar till civilingenjör i Datateknik med inriktning Maskininlärning. Sasha har arbetat som programmeringsassistent och tycker om problemlösning. Robert är också klar med sitt tredje läsår på KTH där han studerar Elektroteknik. Robert har redan lång erfarenhet av programmering och har arbetat som programmeringsassistent.

primi sui motori con e-max

FR2000

Förnyad FR2000-certifiering!

2017-05-29

Under två dagar förra veckan genomfördes den årliga externa revisionen av Decernos FR2000-certifiering. Decerno har varit certifierade sedan 2011 och passerade denna revision utan anmärkning.

- Vi är mycket glada över att förnya vår FR2000-certifiering. Det visar att vårt kontinuerliga arbete med arbetsmiljö och kvalité är uppskattat och håller hög nivå. Det är en trygghet både för våra kunder och personal, säger Mats Dahl, VD på Decerno.

FR2000 Verksamhetsledning är en standard som kan användas av alla typer av organisationer för att skapa ett integrerat ledningssystem med krav på kvalitet, miljö, arbetsmiljö, brandskydd och kompetens. Systemet utgår från ISO 9001, ISO 14001 och SS 62 40 70 samt Arbetsmiljöverkets föreskrifter om systematiskt arbetsmiljöarbete, AFS 2001:1 och Räddningsverkets allmänna råd om systematiskt brandskyddsarbete, SRVFS 2004:3.

primi sui motori con e-max

 

Decerno AB | 08 630 75 00 | info@decerno.se | Support