Göteborgkontorets sommarkonferens med matlagning

Decernos Göteborgskontor åkte till Hällsnäs för en sommarkonferens med djupgående presentationer av olika projekt och tekniker. Kvällen erbjöd matlagning tillsammans där alla vara delaktiga i tre goda rätter. Pilgrimsmusslor till förrätt, hjort med olika tillagade rödbetor som huvudrätt och en chokladkaka med glass och hjortron till efterrätt. Kvällen avslutades med bastu, badtunnor och dopp i sjön.

primi sui motori con e-max

Fartfylld färd i skärgården

I går åkte Göteborgskontoret på en av vårens första varma kvällar till Röda sten för att ha lite roligt tillsammans.

Där väntade två ribbåtar som skulle ta oss på en fartfylld färd i södra skärgården. Innan det var dags att åka tillbaka körde båtarna längre ut för att hoppa på vågorna.

Leenden på allas läppar när båtarna återigen kom i hamn.

 

 

primi sui motori con e-max

Vårruset i Göteborg

Den 8 maj gick Vårruset i Göteborg av stapeln. Decerno representerades av Eva Fredell och Julia Grehn som visade ett starkt löpsteg. De fick tillsammans med tusentals andra tjejer springa de fem kilometer i det vårsköna parkområdet Slottsskogen. 

Vårruset samarbetar med Barncancerfonden. För varje anmäld deltagare till 2017 års lopp kommer 15 kronor att skänkas till Barncancerfondens arbete med målet att utrota barncancer.

primi sui motori con e-max

Decerno utforskar choklad för en kväll

Nu var det dags igen för en kul aktivitet efter jobbet för Stockholmskontoret. Den här gången var vi och åt middag följt av chokladprovning.

Vi fick prova sex olika choklader och fick samtidigt höra om chokladens historia och hur den tillverkats genom tiderna.

Både kakaobönor och hela kakaofrukter fanns att se, känna och dofta på, och i slutet av kvällen fanns även en möjlighet att prova en choklad med 100% kakao i. 

Tack Petter för väl ordnat evenemang!

primi sui motori con e-max

 

Kick-off efter vår sammanslagning

Äntligen samlades hela Decerno då vårt Göteborgskontor kom på besök i Stockholm. Vi spenderade två dagar i härliga Sandhamn för att lära känna varandra men också för att prata om vår gemensamma framtid.

 

Tack alla för bra presentationer och för trevliga dagar tillsammans!

 

primi sui motori con e-max

 

Studs fick prova på programmering med Mindstorm

Äntligen dags för besök av årets Studs på vårt kontor i Stockholm. Varje år tar vi emot studenter från Datateknikutbildningen på KTH, som läser en kurs där de får träffa företag och avslutar kursen med en studieresa, för att även ge studenterna en möjlighet att träffa företag i utlandet.

Vi inledde kvällen med lite information om Decerno och hur det är att arbeta här. Efter det åt vi libanesisk buffé och avslutade kvällen med en mindstorms-workshop. De fick i olika lag programmera en bil som skulle köra i en bana och samla ihop poäng genom färger. En kul och utmanande workshop som satte förhöjde kvällen ytterligare!

primi sui motori con e-max

Polkagrisbak

Baka polkagrisar

I torsdags var Decerno Stockholm på besök hos Gamla Stans polkagriskokeri. Bagarmästaren lärde ut konsten att göra polkagrisar.

Det blev en hel del rullande och snurrande för att få rätt utseende på polkagrisarna. Men som belöning fick vi ta med oss polkagrisarna vi själva hade gjort.

Ett bra avslut på kvällen som började med middag tillsammans med kollegorna.

primi sui motori con e-max

Julmiddag på Winterviken

Årets julmiddag spenderades på Winterviken som är Alfred Nobels gamla dynamitfabrik och drivs av Markus och Erika Aujalay.

Det serverades en julinspirerad meny där alla medarbetare med respektive var välkomna.

Förutom god mat så bjöd kvällen också på underhållning med julsånger och sångtävling.

Vi på Decerno vill passa på att önska alla en riktigt god jul och gott nytt år!

primi sui motori con e-max

 

Decerno AB | 08 630 75 00 | info@decerno.se | Support